KALAHARI LIFESTYLE

Kalahari Lifestyle is een prachtig merk afkomstig uit Zuid-Afrika, Back to nature and nurture omschrijft dit mooie merk het beste.

Kalahari Lifestyle is in 2017 over komen waaien vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. Zelf werk ik ook al vanaf september 2017 met dit mooie huidverbeterende merk en heb ik nog geen seconde spijt gehad. 

 

Ik heb voor dit merk gekozen omdat er zo veel producten op de markt zijn die allerlei verkeerde ingrediënten bevatten. Iets wat hoog op mijn prioriteiten lijstje stond was dan ook; producten die zo natuurlijk mogelijk zijn. En zeg nou zelf, wat is er nou natuurlijker dan producten met ingrediënten uit de woestijn?! Ik was niet alleen meteen fan van de producten, ook van de luxe uitstraling welke precies past bij de uitstraling van mijn salon. 1 + 1 was dus 2! 

DSC07040.jpg

Het assortiment van Kalahari heeft voor iedere huid wat wils en het is echt een ervaring van Afrika zelf, de kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren nemen je in gedachte mee naar Afrika. Ook mijn salon heb ik hierop aangepast door veel natuurtinten te gebruiken en een luxe uitstraling.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van jou als klant en het creëren van de ultieme ervaring voor jouw huid. De producten zitten vol natuurlijke ingrediënten zoals Rooibos, Kigelia Africana, Baobab, Pompoenzaad en Watermeloenzaad, verkregen uit de Kalahari Woestijn, klinkt goed toch?

Ben jij nieuwsgierig geworden wat Kalahari Lifestyle voor jouw huid kan betekenen, of ben je alleen al nieuwsgierig naar de producten zelf? Kom dan langs in de salon en ervaar het zelf!

THERANAKA

Al de ontspanningsarrangementen in de salon worden gegeven met het mooie, jawel weer uit Zuid-Afrika om maar weer in dezelfde sferen te blijven, Theranaka. Dit merk is puur gericht op de wellness/spa. Het is in Zuid-Afrika dan ook te vinden in de meest luxe spa's.

 

Ook de uitstraling van deze producten passen weer perfect bij de uitstraling van de salon. De geuren en producten nemen je helemaal mee naar die diepe ontspanning, in combinatie met de heerlijke verwarmde wellnessbank kom jij helemaal tot rust! En laat dit merk je huid ook nog eens mooi verzorgen.

 

Een Theranaka beleving moet je hebben meegemaakt!