PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

Geen gestruggle meer om je wenkbrauwen gelijk te krijgen, tijd overhouden in de ochtend en meteen een veel sprekendere blik krijgen!

Het kan met permanente make-up voor je wenkbrauwen! We onderscheiden hierbij twee technieken die we hieronder even uitleggen.

MICROBLADING

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage wat machinaal wordt aangebracht gebeurd microblading volledig handmatig. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft. 

Investering: 295,- incl. 1 nabehandeling na 6 weken

POWDERBROWS

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1/2 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van je mooie wenkbrauwen.

Investering: 295,- incl. 1 nabehandeling na 6 weken

*cadeaubonnen kunnen helaas niet worden ingeleverd op een permanente make-up behandeling.

F4BFDFBD-9555-4AE2-9224-3AAEB4F79CA7.JPG

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. 

Een permanente make-up behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats na ongeveer 6 weken. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt. Een permanente make-up behandeling duurt in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Heb je altijd een natural make-up look van jezelf, dan kan een permanente make-up behandeling genoeg voor jou zijn en heb je geen make-up meer nodig. Ben je altijd wat zwaarder opgemaakt, dan wordt bijtekenen na deze behandeling een fluitje van een cent omdat de perfecte vorm al in de wenkbrauwen staat!

Deze behandeling is dus voor iedereen aan te raden!

De permanente make-up wenkbrauwen worden gezet door onze ervaren specialiste en trainster: Frederieke Schoormans van Browstudio Eindhoven.

Frederieke heeft al 10 jaar ervaring in de beauty branche en is zelfs trainster van een van de bekendste permanente make-up merken: Ecuri

Frederieke komt eens in de zoveel tijd langs in de salon om deze populaire behandelingen uit te voeren, dit doet zij altijd in het weekend.

Wil je graag weten wat Frederieke voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs voor een gratis intake gesprek! Geheel vrijblijvend. Stuur even een berichtje of mailtje mocht je een intake willen.

De eerste volgende intake avond vindt plaats op dinsdagavond 20 april.

Ben jij klaar voor mooie brows?!

IMG_4152.jpg

Frederieke Schoormans

PMU specialiste