DSC03386-bewerkt.jpg

WIMPEREXTENSIONS

ELKE DAG EEN MOOIE OOGOPSLAG

WIMPEREXTENSIONS

Nooit meer mascara opdoen en afhalen? Nooit meer uren bezig zijn met je wimpers tot elk haartje perfect zit? klinkt als muziek in de oren toch?! Het kan met one by one wimperextensions! Lees snel verder:

OPSTAAN MET EEN MOOIE OOGOPSLAG

ONE BY ONE behandeling

Bij de one by one techniek wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers nauwelijks beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Mijn specialisatie is een mooie, volle mascara look, waardoor je mascara dus echt overbodig wordt! Maar ook voor natuurlijke setjes ben je bij mij aan het juiste adres. We bespreken op de afspraak zelf jouw wensen en behoeften, zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. 

De wimpercyclus duurt ongeveer 3 tot 4 weken. Daarom is het noodzakelijk om de wimperextensions iedere 2-4 weken bij te vullen. Afhankelijk van hoe snel jouw cyclus gaat en andere factoren (vette huid, buikslaper, medicatie, weinig wimpers/korte wimpers van jezelf). 

Ook is het heel belangrijk om de wimpers 2/3 keer in de week schoon te houden met een speciale lash foam. Dit is noodzakelijk omdat je heel veel huidschilfers verliest en deze zich tussen de wimpers gaan ophopen, als je dit niet verwijderd worden je wimpers heel vet en broos, met als resultaat snelle uitval en beschadiging van de eigen wimpers. Dit kan er uiteindelijk voor  zorgen dat je moet stoppen met wimperextensions. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Dus goede nazorg voor de extensions is extreem belangrijk! De lashfoam is verkrijgbaar in mijn salon voor maar 29,95 (150ml) of 12,95 (50ml) en je krijgt hier van mij een gratis borsteltje bij!

PRIJZEN

  • Nieuwe set 79,-

  • Opvullen binnen 2 weken 38,-

  • Opvullen binnen 3 weken 48,-

  • Opvullen binnen 4 weken 58,-

  • na 4 weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend

* Bij een opvulafspraak moet er minimaal 30% van de extensions zijn overgebleven. Anders wordt er een nieuwe set gerekend.

Binnenkort kunnen jullie ook terecht bij Anouk voor 3D/4D/5D/6D wimperextensions! Stay Tuned.