DSC07279.jpg

HUIDVERBETERING

OUR SKIN, OUR BIGGEST ORGAN, TREAT IT WELL!

HUIDVERBETERING

Rood vlekje hier, lijntje daar, rimpeltje zus, of gewoon meer hydratatie, we hebben allemaal wel iets waar we onze huid in kunnen verbeteren, jij waarschijnlijk ook omdat je op de knop huidverbetering hebt gedrukt!

Je hebt waarschijnlijk al verschillende producten gebruikt voor je huid, elke nieuwe reclame probeer je weer uit, maar helaas, keer op keer word je weer teleurgesteld. Je bent opzoek naar iemand die je hierbij kan helpen en echt goed advies geeft zodat je niet meer zomaar wat doet en op je huid smeert. Want vaak kan verkeerde cosmetica juist leiden tot huidproblemen!

De huidverbeterende behandelingen in onze salon geven we met de mooie producten van Kalahari Lifestyle, afkomstig uit Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika heeft de meest bijzondere flora en fauna van de wereld. En hoe mooi is het dat de meeste ingrediënten van deze producten hieruit afkomstig zijn en ook nog eens super effectief zijn! Dat is dan ook echt uniek aan dit merk.

Een gezonde stralende huid is bij iedereen mogelijk, daar geloven wij in. En once you go Kalahari, you never go back!

Er wordt per behandeling gekeken naar de huidconditie van jouw huid op dat moment. Ben je toe aan een intensieve reiniging? Of heeft je huid meer baat bij een goede voeding? Zo heb je altijd een behandeling op maat en afwisselingen in behandelingen. Want je huidconditie verschilt heel vaak!

 

Wil je het beste uit je huid halen dan is het heel belangrijk om ook thuis aan de slag te gaan met de Kalahari producten. Hierdoor versterk je ook de behandelingen in de salon. Tevens is het belangrijk om met regelmaat een huidverbeterende behandeling te ondergaan. Laat je door ons adviseren.

Kijk onderaan de lengte van de behandelingen, mocht je hierin advies willen dan horen we dat graag.

KLEINE BEHANDELINGEN

UPGRADE JE BEHANDELING:

 • 1 module harsen 7,-

 • 2 modules harsen 10,-

 • 3 modules harsen 15,-

 • 4 modules harsen 20,-

 • 5 modules harsen 25,-
  (bijv. wenkbrauwen, bovenlip, kaaklijn, kin, wangen)

 • Wenkbrauwen verven 8,-

 • Wimpers verven 12,-

 • Hoofdhuid massage 10 minuten 12,-

 • Voetmassage 10 minuten 12,-

 • Handmassage 10 minuten 12,

 • Vitamine C (ANTI-AGEING, ONTSTEKINGSREMMEND)
  ampul voor thuis om de behandeling te versterken 7,5

 • Decolleté mee behandelen 9,-

  *Let op: de geschatte tijd per behandeling is een indicatie, dit kan iets afwijken

  ** Hou er rekening mee dat de haren vettig kunnen worden

Bekijk hieronder alle huidverbeterende behandelingen:

Elke behandeling bestaat standaard uit de basis: een dubbele reiniging, dode huidcellen verwijderen, onzuiverheden verwijderen, een verzorgende crème en een zonnebescherming. Na afloop krijg je ook altijd een lekker kopje koffie/cappuccino/thee of gewoon een glaasje water met wat lekkers!

Alle behandelingen kunnen geupgrade worden met harsen, verven en/of onzuiverheden verwijderen. De upgrades zijn hierboven te zien en ook zichtbaar in het afspraken blok.