LASERONTHARING

NIET MEER HOEVEN SCHEREN!

LASERONTHARING

Zeg vaarwel tegen de eeuwige stoppels en ga voor een haarvrije zomer in 2022! Laserontharing is tegenwoordig een hele hype en dat snappen wij heel goed! Geen gedoe meer met scheermesjes, vooral op vakantie. Je scheert je benen en het lijkt wel of er binnen een dag weer stoppels uitgroeien! Zo vervelend.

Wij helpen jou heel graag van die vervelende (over)beharing af met onze Triplewave Diode laser. Zo kun je met een gerust hart op vakantie en bespaar je ook nog eens tijd zodat je meer kunt genieten van het heerlijke weer! 

Laserontharing is geschikt voor allerlei vormen van overbeharing en cosmetisch storende lichaamsbeharing. Met onze diode laser kunnen alle huidtypes en bijna alle haar-soorten van zowel mannen als vrouwen behandeld worden, dat maakt ons apparaat ook uniek.

Ontwerp zonder titel (3).png

Met zijn gemoderniseerde uiterlijk is het echt een eyecatcher in onze salon!

thumbnail_7045d580-c5eb-4ec7-995a-d3557980d1be.jpg

INTAKE

DIODE LASER

Nooit meer scheren, harsen of epileren na gemiddeld 8-10 behandelingen in onze salon.


Vooraf aan de eerste behandeling krijg je altijd een uitgebreide intake, hierin kun je jouw wensen kenbaar maken en kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. Je kunt ook los een intake boeken!

 

De intake is kostenloos!

Ontwerp zonder titel (6).png

LASEREN

VOOR WIE?

Het grootste voordeel van ons triplewave model is dat deze nog veiliger en effectiever werkt op de donkere huidtypen, maar ook de iets blondere haren definitief verwijderd kunnen worden. We kunnen ieder huid en bijna ieder haartype effectief en veilig behandelen. Hele blonde dons haren kunnen wij helaas niet behandelen.


Met het speciale opzetstukje met een minimaal formaat kunnen we ook de kleine behandelgebieden zoals tussenstuk wenkbrauwen, bovenlip, baardlijnen en oren etc. nog preciezer behandelen.

 

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -10 is de behandeling ontzettend aangenaam en wordt de
behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je ook nog eens van een minimale behandeltijd.

 

EFFECTIVITEIT

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Onze diode laser is op dit moment het meest effectief op het gebied van laserontharen. Met onze diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL!

 

Na gemiddeld 8-10 behandelingen (de lichtere haren gaan richting de 10) kunnen we een haarreductie behalen tot wel 95%. Dit resultaat is blijvend. Het kan wel zijn dat door een zwangerschap de hormoonhuishouding verandert en hierdoor andere haarzakjes gaan groeien. Soms is het nodig na een aantal jaar een onderhoudsbehandeling te doen.

 

De methode is vrijwel pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door behandeld kunt worden!

BELANGRIJK!

Voor laser ontharen geldt dat je 1 week voor en 1 week na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank mag en ook geen zelfbruiner mag gebruiken. Als je buiten komt dien je een zonnebrandcrème te gebruiken met factor 40/50, deze is in de salon te verkrijgen zodat je zeker weet dat je een goede crème hebt. Dit voorkomt namelijk complicaties zoals donkere of lichte huidverkleuringen. Ga hier dan ook zorgvuldig mee om want dit heb je zelf in de hand!

Na de behandelingen kun je direct je dagelijkse bezigheden weer hervatten. 

Je mag niet behandeld worden wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, antibiotica of andere lichtgevoelige medicijnen gebruikt. Neem daarom tijdens de intake altijd je medicijnen mee. Wij bekijken dan of je wel of niet behandeld mag worden, bij twijfel kan er overlegd worden met de (huis)arts.​​

Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!

Kopie van Kopie van 50  (2).png