top of page

LASERONTHARING

LASERONTHARING 8_edited.jpg
thumbnail_7045d580-c5eb-4ec7-995a-d3557980d1be.jpg

Laserontharing Deals!

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Pakket 4

Pakket 5

Pakket 6

NIET MEER HOEVEN SCHEREN!

LASERONTHARING

Zeg vaarwel tegen de eeuwige stoppels en ga voor een haarvrije zomer in 2023! Laserontharing is tegenwoordig een hele hype en dat snappen wij heel goed! Geen gedoe meer met scheermesjes, vooral op vakantie. Je scheert je benen en het lijkt wel of er binnen een dag weer stoppels uitgroeien! Zo vervelend.

Wij helpen jou heel graag van die vervelende (over)beharing af met onze Triplewave Diode laser. Zo kun je met een gerust hart op vakantie en bespaar je ook nog eens tijd zodat je meer kunt genieten van het heerlijke weer! 

Laserontharing is geschikt voor allerlei vormen van overbeharing en cosmetisch storende lichaamsbeharing. Met onze diode laser kunnen alle huidtypes en bijna alle haar-soorten van zowel mannen als vrouwen behandeld worden, dat maakt ons apparaat ook uniek.

Ontwerp zonder titel (3).png

Met zijn gemoderniseerde uiterlijk is het echt een eyecatcher in onze salon!

thumbnail_7045d580-c5eb-4ec7-995a-d3557980d1be.jpg

INTAKE

DIODE LASER

Nooit meer scheren, harsen of epileren na gemiddeld 8-12 behandelingen in onze salon. Het aantal is afhankelijk van jouw huidtype + haartype, dit kunnen wij van te voren niet bepalen, we kunnen alleen een indicatie geven. In de praktijk zien we dat klanten al bij 8 behandelingen klaar zijn en andere bij 12.


Boek deze maand nog je intake!

EFFECTIVITEIT

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Onze diode laser is op dit moment het meest effectief op het gebied van laserontharen. Met onze diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL!

 

Na gemiddeld 8-10 behandelingen (de lichtere haren gaan richting de 10-12) kunnen we een haarreductie behalen tot wel 90%. Dit resultaat is blijvend. Het kan wel zijn dat door een zwangerschap de hormoonhuishouding verandert en hierdoor andere haarzakjes gaan groeien. Soms is het nodig na een aantal jaar een onderhoudsbehandeling te doen.

 

De methode is niet geheel pijnloos maar het is een relatief korte behandeling én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door behandeld kunt worden!

BELANGRIJK!

Voor laser ontharen geldt dat je 1 week voor en 1 week na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank mag en ook geen zelfbruiner mag gebruiken. Als je buiten komt dien je een zonnebrandcrème te gebruiken met factor 40/50, deze is in de salon te verkrijgen zodat je zeker weet dat je een goede crème hebt. Dit voorkomt namelijk complicaties zoals donkere of lichte huidverkleuringen. Ga hier dan ook zorgvuldig mee om want dit heb je zelf in de hand!

Na de behandelingen kun je direct je dagelijkse bezigheden weer hervatten. 

Je mag niet behandeld worden wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, antibiotica of andere lichtgevoelige medicijnen gebruikt. Neem daarom tijdens de intake altijd je medicijnen mee. Wij bekijken dan of je wel of niet behandeld mag worden, bij twijfel kan er overlegd worden met de (huis)arts.​​

Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!

Kopie van Kopie van 50  (2).png
bottom of page