LASERONTHARING

Zeg vaarwel tegen de eeuwige stoppels en ga dit jaar nog voor een haarvrije zomer! Laserontharing is tegenwoordig een hele hype en dat snappen wij heel goed! Geen gedoe meer met scheermesjes, vooral op vakantie. Je scheert je benen en het lijkt wel of er binnen een dag weer stoppels uitgroeien! Zo vervelend.

 

Huidtherapeut Anke helpt jou van die vervelende (over)beharing af met de diode laser, zo kun je met een gerust hart op vakantie en bespaar je ook nog eens tijd zodat je meer kunt genieten van het heerlijke weer! 

Anke heeft een medisch beroep en mag daarom haar beroep gewoon uitoefenen. De eerstvolgende intake-dag staat gepland op zaterdag 13 februari.

Laserontharing is geschikt voor allerlei vormen van overbeharing en cosmetisch storende lichaamsbeharing. Met de diode laser kunnen alle huidtypes en haar-soorten van zowel mannen als vrouwen behandeld worden.

Huidtherapeut Anke

WERKING LASER

Met behulp van laserlicht worden de haarzakjes permanent vernietigd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. Hierdoor zal het haarzakje verhit worden en verdwijnen. Door het ingebouwde koelsysteem in de laser wordt de huid continu voorbereid op de laserflits en de behandeling zo comfortabel mogelijk gemaakt. De laserbehandeling is niet pijnloos, maar hoe veel pijn deze doet, verschilt van patiënt tot patiënt. Bij de een voelt de behandeling als kleine speldenprikjes aan, terwijl bij de ander er een branderig gevoel ontstaat.

Na de laserimpulsen zal je huid, indien nodig, extra gekoeld worden. Tot slot zal je huid ingesmeerd worden met een verzachtende gel die de huid zal koelen en herstellen.

DUUR
Het aantal behandelingen hangt af van het huidtype en het soort haar. Mensen met donkere haren kunnen snelle resultaten verkrijgen, omdat de haren meer pigment bevatten.  Gemiddeld, zijn er 4 à 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Tussen de behandeling zit telkens 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Tijdens het intakegesprek wordt de exacte tijd afgesproken. Over het algemeen variëren de behandelingen van 15 minuten tot aan een uur. Maar hierover kan Anke meer duidelijkheid geven tijdens een gratis intake gesprek!

RESULTAAT
Over het algemeen wordt gemiddeld 75% haarvermindering verkregen. Er kan geen 100% garantie worden gegeven dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats. Haren worden onder invloed van hormonen gestimuleerd tot groei. Door de laser worden alleen de zichtbare haren behandeld. In de praktijk zien we wel heel vaak voorkomen dat een klant volledig haarvrij wordt.

BELANGRIJK!
Voor laser ontharen geldt dat je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank mag. Als je buiten komt dien je een antizonnebrandcrème te gebruiken met factor 50, deze is eventueel in de salon te verkrijgen zodat je zeker weet dat je een goede crème hebt. Dit voorkomt namelijk complicaties zoals donkere of lichte huidverkleuringen.

Na de behandelingen kun je direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. 

Je mag niet behandeld worden wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, antibiotica of andere lichtgevoelige medicijnen gebruikt. Neem daarom tijdens de intake altijd je medicijnen mee. Anke bekijkt dan of je wel of niet behandeld mag worden, bij twijfel kan er overlegd worden met de (huis)arts.

 

VERGOEDING
Wist je dat overbeharing in het gezicht vaak vergoed wordt vanuit de verzekering als je aanvullend verzekerd bent? Informeer hierover even bij je eigen ziektekostenverzekeraar of de behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. 

Zit je al heel lang te twijfelen maar is er iets in je wat je tegenhoudt? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek met Anke. Je kunt hier al je vragen aan Anke stellen en zij kan jou precies uitleggen wat er mogelijk is aan de hand van jouw wensen en wat de eventuele investering gaat zijn. Alle intakegesprekken en laserbehandelingen vinden plaats op zaterdag. Mocht dit echt niet voor je uitkomen, kan er natuurlijk altijd een uitzondering gemaakt worden.

De eerstvolgende intakedag vindt plaats op zaterdag 13 februari, hier is slechts nog 1 plek (12:30) van beschikbaar. De intake duurt ongeveer 30 minuten. Graag zou ik je willen vragen om een afspraak te maken via mail of telefoon.

*cadeaubonnen kunnen helaas niet worden ingeleverd op een laserbehandeling

Afspraak maken

Klik hier om gelijk online een afspraak in te plannen. Je kunt ook even bellen of het onderstaand contactformulier invullen. Ik beantwoord berichten met liefde van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur!

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, te vinden onderaan de pagina.

06 - 15 36 30 95