LASERONTHARING 8.jpg

LASERONTHARING

NIET MEER HOEVEN SCHEREN!

LASERONTHARING

Zeg vaarwel tegen de eeuwige stoppels en ga dit jaar nog voor een haarvrije zomer! Laserontharing is tegenwoordig een hele hype en dat snappen wij heel goed! Geen gedoe meer met scheermesjes, vooral op vakantie. Je scheert je benen en het lijkt wel of er binnen een dag weer stoppels uitgroeien! Zo vervelend.

Huidtherapeut Anke helpt jou van die vervelende (over)beharing af met de diode laser, zo kun je met een gerust hart op vakantie en bespaar je ook nog eens tijd zodat je meer kunt genieten van het heerlijke weer! 

Laserontharing is geschikt voor allerlei vormen van overbeharing en cosmetisch storende lichaamsbeharing. Met de diode laser kunnen alle huidtypes en haar-soorten van zowel mannen als vrouwen behandeld worden.

LLASERONTHARING.jpg

HOEVEEL BEHANDELINGEN?

DUUR

Het aantal behandelingen hangt af van het huidtype en het soort haar. Mensen met donkere haren kunnen snelle resultaten verkrijgen, omdat de haren meer pigment bevatten.  Gemiddeld, zijn er 4 à 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Tussen de behandeling zit telkens 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Tijdens het intakegesprek wordt de exacte tijd afgesproken. Over het algemeen variëren de behandelingen van 15 minuten tot aan een uur. Maar hierover kan Anke meer duidelijkheid geven tijdens een gratis intake gesprek!

HOELANG BLIJVEN DE HAREN WEG?

GRATIS INTAKE!

Tijdens een intake wordt er met de huidtherapeut besproken wat je eventueel wil behandelen en of dit mogelijk is. Ook het aantal behandelingen + de kosten zullen besproken worden. De eerstvolgende intakedag vindt plaats op zaterdag 26 juni, hier zijn nog een aantal plekjes beschikbaar. De intake duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt deze inplannen door een berichtje te sturen via onderstaand contactformulier.

*cadeaubonnen kunnen helaas niet worden ingeleverd op een laserbehandeling

BELANGRIJK!

Voor laser ontharen geldt dat je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank mag. Als je buiten komt dien je een antizonnebrandcrème te gebruiken met factor 50, deze is eventueel in de salon te verkrijgen zodat je zeker weet dat je een goede crème hebt. Dit voorkomt namelijk complicaties zoals donkere of lichte huidverkleuringen.

Na de behandelingen kun je direct je dagelijkse bezigheden weer hervatten. 

Je mag niet behandeld worden wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, antibiotica of andere lichtgevoelige medicijnen gebruikt. Neem daarom tijdens de intake altijd je medicijnen mee. Anke bekijkt dan of je wel of niet behandeld mag worden, bij twijfel kan er overlegd worden met de (huis)arts.​​

RESULTAAT

Over het algemeen wordt gemiddeld 75% haarvermindering verkregen. Er kan geen 100% garantie worden gegeven dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats. Haren worden onder invloed van hormonen gestimuleerd tot groei. Door de laser worden alleen de zichtbare haren behandeld. In de praktijk zien we wel heel vaak voorkomen dat een klant volledig haarvrij wordt.

BEAUTY BY AMY

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN GRATIS INTAKE

Tel: 06 - 15 36 30 95

Email: info@salonbeautybyamy.nl

Bedankt voor je bericht!