top of page
WIMPEREXTENIONS 4.jpg
bg-try.png

LASH LIFT

DSC03394-bewerkt.jpg

EEN MOOIE LIFT IN JE EIGEN WIMPERS ZONDER WIMPERKRULLER!

LASH LIFT

Wil jij ook iedere ochtend wakker worden met prachtig gekrulde wimpers van jezelf, en zijn wimperextensions net iets te veel voor jou? Dan is de Lash Lift behandeling meer geschikt! 

Met een Lash Volume Lift van het merk Elleebana worden namelijk je natuurlijke wimpers gelift. Er komen dus geen extensions aan te pas! Deze behandeling geeft het mooiste resultaat bij dames die lange wimpers van zichzelf hebben en die wimperextensions net een te grote stap vinden, maar ook voor kortere wimpers kan het net iets extras geven! 

In november 2016 is het Australische merk Elleebana komen overwaaien naar Nederland en België. Het is een kwalitatief hoogwaardig merk, dat is ook de reden waarom we voor Elleebana hebben gekozen. Ook wordt het niet getest op dieren, dit vinden we erg belangrijk.

Tijdens de behandeling worden de wimpers omhoog geplaatst op een siliconen pad. Vervolgens wordt er een tweetal vloeistoffen aangebracht op de eigen wimpers waardoor deze gelift zullen blijven. Na de 2 lotions wordt er een extra verzorging op de wimpers aangebracht welke bestaat uit 23 plantenextracten, dit is een masker voor de wimpers die de wimpers intens voedt en hydrateert, dit om de wimpers in beste conditie te houden! Je kunt er ook nog voor kiezen om de wimpers te laten verven met een zwarte verf, de verf zal ongeveer 2 weken op de wimpers aanwezig blijven. *De onderwimpers worden niet meegeverfd.

De wimpers moeten 24 uur na de behandeling droog blijven. Na 24 uur mag er gewoon weer mascara gebruikt worden en kan er gewoon weer alles mee gedaan worden. De lift zal er geleidelijk weer uitgroeien tussen de 6-8 weken, afhankelijk van de eigen cyclus. Bij kortere wimpers zal dit 4-6 weken zijn. Na 6-8 weken hoef je dus pas weer terug te komen voor een nieuwe lift!

Je wimperkruller kun je na deze behandeling de deur uit doen!

LASHLIFT 5.jpg

VOORDELEN VAN LASH LIFTING OP EEN RIJTJE:

  • Blijft wel 6-8 weken zichtbaar

  • Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar

  • Geen wimperkrultang meer nodig

  • Geen verder onderhoud nodig

  • Geen extensions

PRIJZEN

  • Elleebana lashlift inclusief verven 65,-

  • Elleebana lashlift exclusief verven 55,-

bottom of page