top of page

GEZICHTSBEHANDELINGEN

LAAT JE HUID EN JEZELF VERWENNEN

Gezichtsbehandelingen

Ontspanning staat in onze salon centraal! De sfeer van de salon is hier helemaal op aangepast. Luxe interieur, rustgevende natuurtinten en heerlijke geuren. Je voelt de sfeer direct als je binnenkomt.Je zoekt een oplossing voor:
Fijne lijntjes, acne, onzuiverheden, een gevoelige huid, een droge huid, pigmentvlekken, rode vlekjes, rimpels, een vette huid, grove poriën of je wil je huid simpelweg gewoon beter gaan behandelen en voeden met de juiste ingrediënten, dan kies je voor een 60 of 75 minuten 'Active' of 90 minuten 'Intense' behandeling, op langere termijn gaan deze behandelingen de verbetering geven. Wil je een goede reiniging en niet te lang liggen? Kies dan voor de 45 minuten Basic.

Kalahari  Lifestyle  Experience

KALAHARI LIFESTYLE

HUIDVERBETERING

Ga liggen op een van onze verwarmde wellnessbanken, laat je instoppen, doe je ogen dicht. luister naar de muziek op de achtergrond en waan je in de wereld van Zuid-Afrika.

 

De producten voelen heerlijk en hebben lekkere neutrale frisse geuren, er zitten immers geen parfums in verwerkt want we willen “back to nature and nurture”.

 

Voel hoe alle producten heerlijk met masserende bewegingen door onze handen worden aangebracht en geniet van de warme doeken op het gezicht. Loop naar buiten met een stralende huid!

 

Voor iedere huid hebben we een passende behandeling.

bottom of page