top of page
DSC07132.jpg
bg-try.png

OVER AMY

THE FACE BEHIND

Hi Schoonheid!

Laat ik mezelf even voorstellen. Misschien raad je het al, mijn naam is Amy. Ik ben een gepassioneerde jonge vrouw van 30 en vanaf jongs af aan heb ik altijd al een grote interesse voor uiterlijke verzorging gehad. De opleiding schoonheidsspecialiste paste daarom ook precies bij mij en heb ik met veel plezier in 2016 afgerond, inmiddels heb ik dan ook al ruim 6 jaar ervaring met de huid. Ook besloot ik destijds mijn certificaat voor one by one wimperextensions te halen en even later ook de Russian Volume techniek.

And from there, an idea was born. Beauty by Amy opende haar deuren in november 2016. In Schijndel en omstreken sta ik vooral bekend om de one by one wimperextensions en de huidverbeterende producten en behandelingen van Kalahari.

Ik vind de klant laten ontspannen een heerlijk gevoel, hier word ik zelf ook ontspannen van. Naast wimperextensions zijn huidverbetering en ontspanning mijn tweede passie, de weg er naartoe is zo mooi! Je ziet de huid per behandeling opknappen en beter worden, steeds een stapje dichter bij het doel van de klant. En uiteindelijk het doel behalen is een magisch moment, de klant is dankbaar en het hart van deze schoonheidsspecialiste maakt dan een sprongetje, dat is wat mijn werk zo mooi maakt en waar ik elke dag van geniet! 

Ik ben begonnen boven op een kamertje in mijn ouderlijk huis en inmiddels zit ik in een mooi pand in hartje Schijndel, helemaal verbouwd tot mijn droomsalon op de Hoofdstraat 222! Een bezoekje aan mijn salon moet een belevenis voor je zijn, je moet al tot rust komen als je binnenkomt. Wellness, rust en aandacht staan dan ook centraal.

Inmiddels heb ik al heel wat specialisaties behaald. Ik volg regelmatig nog cursussen en opleidingen, hierdoor ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste producten en technieken, die ik vervolgens toepas in de praktijk. En nog steeds leer ik elke dag bij. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even informatie opzoek of mijn oude schoolboeken weer even opensla! Ik weet dan ook dat ik echt voor het juiste vak heb gekozen. Bijleren blijft leuk en ik kijk uit naar elke behandeling die ik in de salon mag geven!

Momenteel ben ik bezig met een nieuwe opleiding: medisch schoonheidsspecialiste. Zodat ik huidproblemen maar ook zeker huidkanker nog beter kan herkennen en oplossen. En tot nu toe is het al zo interessant!

Ik hoop je gauw een keertje te ontmoeten!

Liefs,Amy

bottom of page